Ersağa Nasıl Üye Olunur ?

 Ersağ Temiz ve Kozmetik firması %100 yerli ve milli olarak üretimlerini Denizli’deki tesislerinde yapmaktadır. Ürünlerinin satışında doğrudan pazarlama sistemi diğer adıyla Network Marketing çalışma sistemini kullanmaktadır. Bu çalışma modeli ile piyasadaki benzer ürünlere oranla ürün kalitesinden ödün vermeden fiyatları daha ekonomik bir şekilde tüketiciye ulaştırmaktadır. Bu durum da kullandıkları gündelik ürünlerden tasarruf eden tüketiciler bu ürünleri satışında öncülük ederek gelir elde edebilirler. Bu ürünleri indirimli kullanmak ve gelir elde etmek için öncelikle Ersağ Üyelik Başvurusu gerekiyor. Üyelik sonrasında üye olunan ilk ay içerisinde 100 TL‘lik alışveriş yaparak üyeliğini tamamlaması yeterli olacaktır.

Ersağ Üyelik Başvurusu Adımları

Ersağ Üyelik Başvurusu yapmak için birkaç basit adım bulunmaktadır. www.ersaginternational.com/uye-ol web adresine girerek gerekli alanları doldurmak yeterlidir. Ersağ Üyelik Başvurusu için formu doldururken aklınıza takılan soruları 0 553 933 30 72 numaralı WhatsApp hattına ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Sizlere bir telefon kadar yakınız sorularınız ve bilgi almak için 7 gün 24 saat bize ulaşabilirsiniz.

Ersağ Üyelik Sonrası

Ersağ Üyelik Başvurusu tamamlandıktan sonra referansınız sizlere sistem ve ürünlre hakkında daha detaylı bilgi vermek için ulaşacaktır. Ersağ Doğrudan Pazarlama sistemine üye olmak tamamen ücretsizdir. Üyelik ücreti veya aidat masrafları adı altında şirketimiz herhangi bir ücret talep etmemektedir. Ersağ Üyelik Başvurusu yaptıktan sonra sadece kendi ihtiyaçlarınızı karşılayacak günlük kullandığınız ürünleri satın alabilir aynı zaman yapacağınız tanıtım ve tavsiyelerle satış yapabilirsiniz. Sadece perakende satış yaparak daha çok zaman harcamak yerine referans numaranızla çalışma ekibinizi oluşturabilirsiniz. Ekibiniz ile birlikte satış ciroları elde edebilirsiniz.



Yaptığınız satışlardan belirli puan toplarsınız. Ekibinize tanıtım ve ürün noktasında sizlerde bilgilendirme sağlayarak onlarında ekip kurması ile kariyer basamaklarını tırmanmaya başlarsınız. Ekibiniz büyüdükçe topladığınız puanlar artar ve kariyer basamaklarınız yükselir. Kariyeriniz yükseldikçe ürünleri daha indirimli alabilir ve kazanç yüzdenizi daha da arttırabilirsiniz. Ekibiniz büyüdükçe sizde yarının çocuklarına daha temiz ve sağlıklı bir toplum bırakmış olacaksınız.


Ersağa Üye Olmak için başvuru linki www.ersaginternational.com/uye-ol

Destek Hattı : 05539333072

Yorumlar