Ersağ üye ol ve doğrudan satışa başla

Doğrudan Satış Şeffaflığı!

Rekabet ortamı ve günümüz şartlarında, kadın tüketici faktörüne yönelik yapılan çalışmaların başında Ersağ Temizlik ve Kozmetik firması gelmektedir. Firma kadın tüketici faktörüne, pazarlama stratejisini ön planda tutarak yaklaşıyor, kadın faktörünün kazanç elde etmesi ve ürün tanıtımı konusunda etkinliğini doğru yönde araştırıyor.

Kadına yönelik çalışma ortamında kadın tüketici faktörü;

-          Girişimci,

-          Yenilikçi,

-          Yönetici,

-          Lider,

-          Pazarlama stratejisini doğru kullanan rolleri ile tanımlanıyor.



Ersağ Temizlik ve Kozmetik firması doğru pazarlama anlayışıyla bireyleri yeterli oranda kullanarak pazar araştırmalarında adından söz ettiriyor. Firma, üye olan tüketicilerden aylık ya da yıllık bedel adı altında aidat ücreti almayarak, doğru strateji ile tüketici faktörüne yüksek oranda kolaylık sağlıyor. Firmanın üretmiş olduğu ürünlerin girdilerinde kullanılan bazı organik kimyasallar bulunuyor. Örneğin; 1 litrelik ürün içerisinde 0,6’dan başlayan kimyasallar bulunuyor ve dolayısıyla ürün içerisindeki diğer bileşenler de organik ve bitkisel girdiler içeriyor. Ancak bir ürüne bitkisel denilebilmesi için hiçbir sentetik işlemden geçmemesi gerekiyor ve Ersağ firmasının üretmiş olduğu ürünlerin yüzde yüz doğal olmaması, bu bilgiyi tüketiciyle paylaşması şeffaf bir düşünceyle sabitleniyor.

Ersağ Temizlik ve Kozmetik firması bu bilgiler ışığında yol alarak şeffaf bir yol haritası çiziyor, tüketicisinin aklında soru işareti bırakmıyor. Belirgin düşüncelerle işe başlamış olan kadın tüketici, işine dört elle sarılıyor, üstün satış becerisini kullanarak pazarlama stratejisine yüksek oranda canlılık veriyor. Firma, anlık ürün ve sabit fiyat bazında aldığı aksiyonlar doğrultusunda tüketicisine hizmet vererek, müşteri potansiyelini arttırıyor, piyasadaki aynı firmaları geride bırakarak etkin satış stratejini ön planda tutuyor.

Firma, doğrudan satış stratejisini kullanan birçok tüketiciye birden fazla alanda öncülük ederek, insanların doğru ürünleri kullanarak ve kullandığı ürünlerden kazanç elde etmeleri noktasında sınır tanımıyor. Ersağ Temizlik ve Kozmetik firması, diğer marketing sistemlerine göre kullanıcı ve tüketici değerlerini doğru tanımlayarak, doğru bilinçlenme ve kazanç elde etme kategorisinde öncü olmayı hedefliyor. Ersağ firmasının ürün bazında tüketiciye her türlü kolaylığı sağlaması, tüketicilerin ilgi odağını, gündelik ürün temini ve kazanç elde etme noktasında kolaylığın sağlanması noktasına getiriyor.


ersaggiris.com

Ersağ Üyelik Formu ; www.ersaggiris.com Sponsor numaramız : 1159587

İnstagram ; www.instagram.com/tugba_arg_ersag

İletişim Mail ; bilgi@ersaggiris.com

İletişim Numaramız ; 0507 833 79 90

Yorumlar