Saç Ekiminin Faydaları

Saç Ekiminin Faydaları

saç ekimi yaptırmanın yararları nelerdir? Saç ekimi konusunda karar vermek üzereyken, saç ekimi ve saç modeli hileleriyle ilgili diğer birçok girişim başarısız olduğu için, bu soruna yüz yüze gelen birçok kişi bu soruyla karşı karşıya. Bu yazıda saç ekiminin yararlarını açık bir şekilde sunmak ve böylece karar vermeye katkıda bulunmak istiyoruz.Saç ekimi özellikle doğal saçlarına kavuşmak isteyen herkesintercihi durumunda . Peki Saç ekimi faydaları nelerdir ve saç ekimi yaptırmanın yararları nelerdir? Saç ekimi konusunda karar vermek üzereyken, saç ekimi ve saç modeli hileleriyle ilgili diğer birçok girişim başarısız olduğu için, bu soruna yüz yüze gelen birçok kişi bu soruyla karşı karşıya. Bu yazıda saç ekiminin yararlarını açık bir şekilde sunmak ve böylece karar vermeye katkıda bulunmak istiyoruz.


SAÇ EKİMİ Saç ekimi genellikle 18-60 yaşlar aralığında uygulanabilir. Her yaşta saç dökülmesi ile karşılaşma imkanınız bulunduğu için saç ekimi genç yaşlarda da uygulanabilir. Zira sadece erkekler için değil ihtiyaç halinde elbette ki kadınlar için de saç nakli yapılmaktadır. Dikkat etmeniz gereken esas konu tavsiye edilen bir saç ekim merkezi bulup oraya başvurmak .


KAŞ EKİMİ Kaş bölgesi lokal anestezik ilaçlar kullanılarak uyuşturulur. Bu alana lateral slit yardımıyla mikro kanallar açılır. Bu kanallara tek tek ekim işlemi yapılır. Bu alana ekilecek kökler 0,6-0,7 mm lik aletlerle alınarak, fazla bekletilmeden aynı çaptaki iğnelerle ciltte kesi yapılmadan ekilir. Bu aşamada kökler fazla bekletilmeden uygulandığından, kök ölümü gerçekleşmez. Ekim için kullanılan uçları ince olması işlem sonrasında iz kalmasına engel olur.

Saç Ekim Merkezi

SAKAL VE BIYIK EKİMİ Günümüzde bazı erkeklerde hormonel dengesizlerden ya da genetik faktörlerden kaynaklı olan sakal ve bıyık çıkmama durumları, erkekler tarafından rahatsızlığa neden olabilmektedir. Bu gibi durumlarda sakal ve bıyık ekimi işlemi gerçekleştirilerek, sorunu ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar geliştirilmiştir.

Saç Ekimi İşleminin Yararları

Saç Ekim Merkezi

Saç dökülmesi birçok kişide yüksek yoğunlukta bir psikolojik baskı unsurudur. Kişilerde saçların dökülmesi ile özgüven duygusu beraberinde azalmaktadır. Saç ekimi bazı riskleri beraberinde getirse de saç ekimi işleminin yararlarını görmezden gelemeyiz.

Saç Ekimi İşleminin Faydaları

  • Saç ekimi işlemi ile hastalar doğal görünümlü saçlara tekrar kavuşurlar. Saçsız ve seyrek alanlardan tekrar saç çıkmaya başlar.
  • Saçınız çok doğal ve hoş görünecek eski görüntünüz tamamen değişecek
  • Saç ekimi işleminin ardından hastalara ekimi yapılmış saçlar için uzun bir garanti süresi verilmektedir.
  • Saç ekimi işleminin fiyatları birçok yere göre değişmektedir. Yurtdışında saç ekimi yaptırmak genel olarak 3000 Euro’nun altında bir maliyettir, bu yüzden saç ekimi işlemi hastalar tarafından fiyat anlamında karşılaştırılabilen bir işlem olmaktadır.
  • Saç ekimi ile baştaki saçsız ve boş alanlar alım yerindeki saçlar oranında kapatılabilmektedir.
  • Saç ekimi işlemi her yaşta yapılabilir. Birinci seanstan sonraki dönemde saç dökülmesi süreci ve aşamaları daha iyi gözlemlenebilmektedir.
  • Saç klinikleri/hastaneleri saç ekimi işleminde uzmanlaşmış yerledir. Hastaneler/klinikler, saç ekimi işleminin her gün yapılması sebebi ile oldukça deneyimli doktorlar/uzmanlar ve sağlık personelleri barındırmaktadır.
  • Saç ekimi işleminden sonra saçların kısa kesilmesi mümkündür.
  • Saç ekimi işlemi hem erkekler hem de kadınlar için uygun bir işlemdir.
  • Saç ekimi işleminde diğer bir avantaj ekim işlemlerinin yurtdışında sağlık ekibi ücretlerinin daha uygun olması sebebi ile daha uygun fiyatlara yapılabiliyor olmasıdır.
  • Senelerdir süren saç dökülmesi ile oluşan saçsız alanlaı ya da boşluklu saç dokusu saç ekimi işlemi ile bir sene içinde geriye getirilebilir.
  • Saç ekimi işlemi saçların eskisi gibi dolgun bir şekilde tekrar çıkmasını sağlamak için uygulanabilecek yöntemlerden biridir.
  • Saç ekimi hastaların kaybettikleri özgüveni geri kazanmalarında yardımcı olmaktadır.
  • Saç ekimi işleminden sonra dolgun görünümlü saçlara tekrar kavuşmak yaşam kalitesini yükselten bir unsurdur.
  • Dolgun bir saç kişilere sağlıklı ve enerjik bir görünüm kazandırmaktadır…

Saç ekimi operasyonu geçirmek konusunda karar vermek için bazı negatif düşünce yapılarının üstesinden gelmek gerekebilir. Bir saç ekimi işleminin avantajları ve yararları, dezavantajları ve risklerinden daha ağır basmaktadır.Bir sene gibi bir zaman dilimi içerisinde hastalar golf bölgelerine ekim gibi bir işlem yaptırabilir ya da ileri derece saç dökülmesi yaşayan hastalar saçlarını tekrar dolgun hale getirebilirler. Günümüzde saç ekiminde fiyat skalası geniş bir aralıkta hareket etmekte ve ülkeden ülkeye farklılık göstermektedir.

Trendhair Çorlu olarak saç ekimi konusunda 12 yıllık tecrübe, birikim ile birlikte sizlerleyiz. Tekirdağ Çorlu Saç Ekim Merkezi İşlemlerimiz hastane ortamındadır, tüm sağlık standartlarına uygun hizmet vermekteyiz. Uzman kadromuzla işlemlerin tüm aşamalarını kendimiz yapmaktayız. İnsan sağlığı hakkındaki titiz tuttumumuz ile gerekli tüm önlemleri almakta olup değerli müşterilerimize, kendi doğal saçlarına kavuşması için ağrısız ve acısız işlem ile en iyi hizmet için varız. Tüm yerli ve yabancı müşterilerimizi ağırlamaktan mutluluk duyarız…

Tekirdağ Çorlu Saç Ekim Merkezi

TREND HAİR ÇORLU TEKİRDAĞ

www.trendhaircorlu.com

www.corlusacekimi.com

İletişim ; 0538 870 77 75


Yorumlar